Разом станемо вище!

Під таким мотивуючим гаслом пройшов у Мелітополі молодіжний саміт “Get higher together”, ініційований Програмою ООН із відновлення та розбудови миру. Не залишилася осторонь й молодь ДНЗ «МБЦПТО»: здобувачі освіти груп 22 та 32, а також керівники групи 22 (Оксана Квітко, Ольга Шерганова). Усі присутні із задоволенням поринули у панельну дискусію із представниками різних бізнесових моделей нашого міста.

На саміті було представлено п’ять роботодавців, які готові вести діалог із найініціативнішими представниками молоді міста: група компаній “Мелітопольська черешня”, ТОВ “МПІ-АГРО” (Торгова марка “RINGROUP”), HEGELMANN UKRAINE (Мелітопольська філія ТОВ “ХЕГЕЛЬМАНН ТРАНСПОРТ ЮКРЕЙН”), ТОВ “Сільпо-Фуд”, ТОВ “Укрфаворит”. Багато хто зі здобувачів освіти вже й самі пробували працювати, хтось дуже цього бажає й досі, хтось просто цікавиться потенційними вакансіями у різних галузях.

Учасники відмітили те, наскільки приємно, коли до тебе, ще не освіченого та такого юного, звертаються із пропозиціями, навіть за порадами, представники поважних бізнесів Мелітополя. Сильні міста вірно розставляють акценти: за молоддю майбутнє, саме в їх руках – добробут і злагода міста й країни в цілому. І від того, наскільки якісними будуть пропозиції до молодого покоління, залежатиме розбудова рідної України! Чекаємо на нові цікаві зустрічі!

Викладачка                                     О. ШЕРГАНОВА

Поділитися через:

Коментуйте першим

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*