Ми вміємо святкувати по-своєму!

Ми вміємо святкувати по-своєму!

Як ще могли відсвяткувати свято закоханих оператори комп’ютерного набору, як не проведенням ділової гри з професії?.. Сьогодні, в межах Тижня комп’ютерних дисциплін, який стартував у «Мелітопольському багатопрофільному центрі ПТО» 10 лютого, учні третього курсу знову задумали щось цікаве – ділову інтегровану гру «Гонка титанів ІТ». Вони змагалися у ораторських здібностях, маркетингових вміннях, комп’ютерних знаннях і власній поінформованості про життя та діяльність двох геній сьогоднішньої епохи – Стіва Джобса та Біла Гейтса. Учасників очікували логічні завдання, перевірка креативності, нестандартного мислення, дивергентності й оригінальності. Всі пройшли її на відмінно! Крім того, участь у грі потребувала знань з комп’ютерних технологій, економіки, підприємництва та акторської гри.

Команди почали з того, що вбралися відповідно образам обраних героїв, – і перед здивованим журі постали майже точні «копії» Стіва та Біла. Журі, заворожені магією ораторського мистецтва так званих «продавців»-учасників, які переконували суддів купити у них ручку, залишилися зовсім без грошей, бо ж хто встоїть перед такими красномовцями!..

Бойовим настроєм, стійким командним духом було відмічено команду Білів Гейтсів. Вони були найініціативнішими та найзавзятішими, що з упевненістю привело команду до перемоги! З великим відривом та шаленими позитивними емоціями перемогла команда Біла Гейтса!

А призами очікувано стали яблука, як символ легендарної  Apple, засновник якої й надихнув нас на створення цієї гри, а ціле покоління молоді – на подальші звершення в сфері It-індустрії.

Зі святом й вас! Нехай воно пройде так само яскраво, як і наш захід!

Ведуча гри                                                           Анастасія ОРЛОВА

 

Поділитися через:

Коментуйте першим

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*