Семінар для учнів та педагогічних працівників з будівельних професій

Навчатися новому завжди на користь!

Будівництво – є флагманом економіки будь-якої країни. Навіть економічні кризи не зупиняють, а лише сповільнюють його процес. Завдяки будівництву створюється, відновлюється та вдосконалюється інфраструктура економіки, підвищується якість життя людей. Сьогодні компанія «Фольмагаут-Полімін», одна з лідирів на українському ринку будівельних матеріалів. Асортимент сумішей «Polimin» налічує більше 90 найменувань, серед яких: клей для плитки, заповнювачі швів, шпаклівки, ґрунтовки, фарби та багато іншого.

Сучасний темп життя, новітні технології в будівельній галузі спонукають викладачів спец предметів будівельних дисциплін, майстрів виробничого навчання шукати нові, сучасні підходи та методи навчання майбутніх робітників.

Для ознайомлення з продукцією та новинками компанії «Фольмагаут-Полімін» 18.02.2019 року на базі Державного навчального закладу «Мелітопольський багатопрофільний центр професійно-технічної освіти» був проведений семінар для учнів І, ІІ, ІІІ курсів та педагогічних працівників з будівельних професій («Маляр. Штукатур», «Муляр. Лицювальник-плиточник»).

На семінарі учні теоретично засвоїли застосування та призначення асортименту сумішей, які можуть використовувати на практиці при виконанні будь-яких будівельних та оздоблювальних робіт. Активну участь учні брали у майстер-класі з застосуванням суміші для системи теплоізоляції будівель. Хлопці та дівчата поділились власним досвідом використання будівельних сумішей, клею для плитки та ґрунтовки «Polimin».

Впевнені, що незабаром наша молодь, поповнить ринок праці України робітничими кадрами і побудує нові, якісні торговельні центри, соціальне житло, дитячі садки та школи! І це будуть наші випускники!

Голова методичної комісії

Олексій Якович Мирошниченко

      

Поділитися через:

Коментуйте першим

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*