Новий крок на шляху до успіху

Новий крок на шляху до успіху

Неперевершений день! День, наповнений хвилюванням та емоціями добігає кінця! Центр консультування кар’єрного розвитку та підприємницького успіху на базі  Державного навчального закладу «Мелітопольський багатопрофільний центр професійно-технічної освіти» відкрито!

Відкриваючи Центр консультування, ми робимо перший крок вперед, щоб готувати фахівців не тільки відповідно до вимог ринку праці, а молодих людей, що свідомо обрали свою професію і змогли реалізуватися саме в ній.

Підтримали та привітали навчальний заклад керівництво Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області Паржницький Олександр Вікторович та Петерик Світлана Миколаївна, заступник міського голови Прийма Сергій Миколайович, директор Мелітопольського міського та районного центру зайнятості Темних Олександр Дмитрович, наші соціальні партнери, роботодавці.

Під час зустрічі лунало багато вітальних слів,  за круглим столом обговорювалися перспективи розвитку системи ПТО, проблеми сьогодення, пов’язані з міграцією кадрів, працевлаштуванням і проходженням виробничого навчання.

Ми зажди відкриті до діалогу, співпраці та нових ідей. Перша сторінка історії Центру консультування твориться зараз! Центр створює платформу для взаємодії нашого навчального закладу з роботодавцями, центрами зайнятості, органами місцевого самоврядування міста, громадськими організаціями та ЗМІ. Давайте разом допоможемо молоді зробити свідомий вибір майбутньої кар’єри!

P.S. Сьогодні ми можемо видихнути, щоб завтра вдихнути новий ковток свіжого повітря, і разом, великою командою однодумців промовити: «Я хочу, я можу, я зроблю!»

Методист

Леся Миколаївна Дорохова

 

Поділитися через:

Коментуйте першим

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*