День Святого Валентина

Весь день тільки про кохання

Весь день тільки про кохання

Кохання нам покращує життя,

Цю істину з нас кожен пам’ятає.

Кохання – це щасливе майбуття.

Нема кохання, той життя немає.

Кохайте, люди, будьте чарівні,

Де б не жили, в якому краї!

Найкращими хай будуть на Землі

Три звучних слова: «Я тебе кохаю!»

 

Ось уже сімнадцять сторіч поспіль закохані всього світу відзначають найромантичніше свято року – день Святого Валентина. Цей день називають днем закоханих.

Любов – це почуття, про яке писали в усі віки, яке надихало на рицарські подвиги й двобої. Але все ж таки. Що воно таке? Яке воно? Коли виникає? Ці питання, безперечно, турбують кожного з нас. І тому День Святого Валентина у Державному навчальному закладі «Мелітопольський багатопрофільний центр професійно-технічної освіти» був феєричним та емоційно наповненим.

Не дивлячись на юний вік учнів нашого навчального закладу, день Святого Валентина завжди найхвилююче свято року. Святкові повідомлення, різноманітні «валентинки», слова привітання, пісні про кохання та ліричні вірші – все це з самого ранку супроводжує день закоханих.

14.02.2019 року до центру завітали представники Червоного Хреста, які відвідали учнів групи № 22 «Оператори комп’ютерного набору» та провели акцію, в якій учні мали змогу здати тест на ВІЛ та отримати контрацептиви. Класні керівники провели класні години з учнями на тему: «Чари кохання».

Учні Ради учнівського самоврядування на чолі з куратором – Квітко  Оксаною Степанівною – в День усіх закоханих відвідали реабілітаційний центр та КЗ «Мелітопольський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей», подарувавши частинку своєї любові у вигляді різнокольорових кульок та гарного настрою дітлахам.

День Святого Валентина – це свято здійснення найпотаємніших мрій. Ідіть назустріч коханню – і ви обов’язково зустрінете свою єдину половинку. Якщо ви чекаєте на казкового принца чи принцесу, повірте в диво – і казка стане реальністю.

Бажаємо всім закоханим вічного, взаємного кохання, яке вони пронесуть через усе життя!

 

 

 

Соціальний педагог

Олександра Миколаївна Брага

 

 

Поділитися через:

Коментуйте першим

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*