Сходинки до успіху

Сходинки до успіху

Ми творимо людину,

продовжуючи себе у своїх вихованцях.

Переможцем стає той, хто не стоїть на місці. Давня істина, якою керується в своїй роботі Казачанська Ірина Якимівна, викладач Державного навчального закладу «Мелітопольський багатопрофільний центр професійно-технічної освіти», спеціаліст вищої категорії, викладач-методист, яка очолює методичну комісію викладачів гуманітарних дисциплін центру і експертну творчу групу викладачів історії ПТНЗ м. Мелітополя та смт Якимівка. Ірина Якимівна вважає головним досягненням педагога здатність нового покоління досягати життєвої мети.

Відповідно до проекту «Обдарована молодь – майбутнє України», Програми розвитку освіти Запорізької області на 2018 – 2022 роки та на виконання наказу Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації від 29.10.2018 р. № 628 «Про проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та підготовку до ІІІ етапу у 2018/2019 навчальному році», 19 листопада 2018 року відбувся ІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії. Від нашого навчального центру в ньому взяв участь учень ІІІ курсу, група № 32 «Оператор комп’ютерного набору» –  Овдієнко Артур. Це – здібний, талановитий юнак, який володіє історичним та критичним мисленням, має широкий історичний світогляд. Крім цього, це дуже працьовита молода людина. Під час підготовки до олімпіади, він доклав багато зусиль для її опрацювання, аналітичного та логічного узагальнення. Артур посів ІІІ місце серед учасників олімпіади 10-го класу. Це гідний і почесний результат великої роботи.

Здається Ірині Якимівні таланить на здібних та працелюбних учнів. Адже, який рік поспіль учні ДНЗ «МБЦПТО» посідають призові місця на Олімпіадах та обласних конкурсах з історії.

Ця перемога – результат великої праці, прагнень і натхнення Овдієнка Артура та його наставника. Нехай, посіяні Іриною Якимівною зерна знань, мудрості, добра та порядності в душах та умах наших учнів, проростають новими перемогами та життєвими досягненнями!

           Заступник директора з НР

Узун Олена Георгіївна

 

Поділитися через:

Коментуйте першим

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*