ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності

Зустрічаємо весну професійними успіхами!

З 15 по 17 травня 2018 року на базі ВПУ № 1 м. Рівне відбувся ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти за професією «Муляр». 24 регіони України представили найкращих учнів – переможців обласних етапів конкурсу.

Запорізький край представив учень ІІІ курсу Державного навчального закладу «Мелітопольський багатопрофільний центр ПТО» Дубінін Артур.

На центральному майданчику училища під час урочистого відкриття було оголошено склад оргкомітету та журі конкурсу. Учасників змагань та усіх присутніх привітали: заступник начальника відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту професійної освіти Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Пятничук Тетяна Володимирівна; заступник начальника управління – начальник відділу професійно-технічної та вищої освіти Рівненської обласної державної адміністрації Коржевський Петро Миколайович; директор училища Стрижеус Ігор Володимирович та голова журі – директор будівельно-монтажного управління «Промжитлобуд-2» Турчик Микола Назарович.

Для настрою та натхнення присутнім подаровано віночок пісень від вокалістів училища та соліста Рівненської обласної філармонії.

Конкурс проходив у ІІ тури: теоретичний та практичний. За результатами теоретичного туру Артур показав доволі високий рівень і посів VІІ місце. Практичний тур полягав у виконанні мурування товщиною у дві цеглини з круговою розшивкою швів. Це досить складне завдання і потребує практичних вмінь та навичок роботи.

Відчуття відповідальності за навчальний заклад та Запорізькій край, надмірне хвилювання, можливо, недостатній рівень професійної досконалості не дали Артуру повністю розкритися та показати свою майстерність. За підсумками двох турів Дубінін Артур посів ХІІ місце.

«Золота середина – непоганий результат для 18-річного юнака – майбутнього майстра своєї справи!» – підтримала свого вихованця майстер виробничого навчання Ністратова Н. Ф.

Високий рівень підготовки до участі в конкурсі забезпечила самовіддана праця педагогів та майстрів, які готували та підтримували Артура. Конкурси фахової майстерності ще раз доводять, що наша країна отримає кваліфікованих спеціалістів, які знають свою справу, вміють та люблять працювати!

Методист ДНЗ «МБЦ ПТО»

Л. М. Дорохова

 

Поділитися через:

Коментуйте першим

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*