Олімпіада з Англійської мови

Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти – людина

Знання іноземних мов завжди було ознакою високої культури. Недарма кажуть: «Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти – людина». Іноземним мовам відводиться важливе місце в суспільстві. Тому закономірно, що в навчальних закладах, проводяться різноманітні позакласні заходи для підвищення мотивації до вивчення іноземних мов.

16 березня 2017 року на базі Державного навчального закладу «Запорізькій професійний будівельний ліцей» була проведена олімпіада з предмета «Англійська мова» серед учнів ПТНЗ Запорізької області. В змаганні взяли участь учні 33 навчальних закладів.

Державний навчальний заклад «Мелітопольський будівельний центр професійно-технічної освіти» представляли вихованці – Овдієнко Артур, викладач Родіна Ірина Олександрівна, та Рузієва Аліна, викладач Біляєва Тетяна Валеріївна. Методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти Запорізької області Лілія Іванівна Четверякова привітала учасників та побажала найкращим представникам навчальних закладів успіхів словами: «Нехай переможе сильніший».

Олімпіада проводилась з 3-х видів мовленнєвої діяльності: аудіювання, писемного та усного мовлення. За результатами чесної, але складної боротьби призові місця розподілилися таким чином: І місце – Соколова Анастасія ДНЗ «Михайлівське вище професійне училище», ІІ місце – Овдієнко Артур ДНЗ «Мелітопольський будівельний центр професійно-технічної освіти», ІІІ місце –   Погорілий Микита ДНЗ «Запорізький центр професійно-технічної  освіти водного транспорту».

Варто зазначити, що успіх у навчанні і вихованні залежить від створення належних умов, важливо викликати бажаннь учнів працювати за їх інтересами, використовувати різноманітні методи і прийоми. І саме від цього залежить ефективність навчального процесу.

Робота викладача – це колосальна праця, яка потребує сил, терпіння й творчої енергії. Діяльність учнів, радощі і проблеми, поразки і перемоги тісно переплетені з діяльністю викладача. Така вже доля вчителя – прожити стільки життів, скільки учнів навчаємо. Саме такий шлях у підготовці до олімпіади  подолали Родіна Ірина Олександрівна разом зі своїм учнем І курсу Овдієнком Артуром і посіли почесне ІІ місце в Обласній олімпіаді. Наполегливість, старанність, відповідальність, бажання досягти своєї мети – все це принесло гідний результат!

P.S. Вітаємо переможців!

Заступник директора з НВР

О.Г. Узун

Поділитися через:

Коментуйте першим

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*