Моя професія – «Маляр, штукатур»

Моя професія «Маляр, штукатур» і я цим пишаюсь!

Творити – це завжди непросто. Залишити після себе, як результат власної роботи не тільки красу, але і затишок, може тільки справжній фахівець. Вихованці  нашого навчального закладу на шляху до професійної майстерності йдуть впевнено, вдосконалюючи матеріально-технічну базу центру.

За останні п’ять років гуртожиток Державного навчального закладу «Мелітопольський будівельний центр професійно-технічної освіти» перетворився на затишну домівку для майже 150 учнів навчального закладу. Кожного року учні груп «Маляр, штукатур» під керівництвом майстрів в/н обирають «об’єкт для удосконалення». Непримітні кімнати, коридори, душові з часом «розквітають», даруючи комфорт та радість мешканцям гуртожитку.

На початку весни, одночасно, ремонтні роботи почали проводитись у 5 кімнатах та кімнаті відпочинку учнів. Майстри в/н: Кірєєва Олена Валеріївна група № 21, Клещова Лідія Корнєєвна група № 11 та Овод Людмила Іванівна разом зі своїми підопічними старанно та досконало відточували свої навички та уміння працювати.

В червні ремонтні роботи добігають кінця. Багато сміття, бруд, поразки та помилки залишилися у минулому. Сьогодні очі майстрів в/н та колективу центру радіють від побаченого результату. В адресу учнів лунають слова вдячності та гордості за пророблену роботу, а як результат – юних будівельників очікує грошова премія за поліпшення матеріально-технічної бази центру.

Хлопці та дівчата вчасно та доволі якісно впорались з цим нелегким завданням та великим обсягом роботи.

Зараз триває ремонт в кабінеті електротехніки, там набираються професійних навичок учні І курсу групи № 11.

Ми впевнені, що незабаром усі кімнати та коридори нашого гуртожитку будуть відремонтовані та принесуть задоволення всім нам! А нашим учням, ми бажаємо творчого натхнення та крок за кроком удосконалювати свою майстерність!

Заступник директора з НВР

О.Г. Узун

Поділитися через:

Коментуйте першим

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*