Конкурс ялинкових прикрас

Разом зробимо Новорічні свята казковими!

З 03.11.-04.12.2017 р. в рамках проведення Обласного конкурсу ялинкових прикрас «Моя Новорічна мрія», хлопці та дівчата гуртка «Скарбничка мистецтв» Державного навчального закладу «Мелітопольський багатопрофільний центр професійно-технічної освіти» з задоволенням занурилися в загадковий світ Новорічних іграшок. Незабаром Україна святкуватиме День Святого Миколая, новорічні та різдвяні свята.

І саме ці іграшки будуть прикрашати головну ялинку м. Запоріжжя в містечку «Ялинка Запорізької області – 2018». Фантазії хлопців та дівчат не має меж: новорічний казковий годинник, символ наступного року – новорічний пес, різдвяні дзвоники та чобітки, казковий лускунчик, снігова хатинка, філін та сніговик.

Учні гуртка «Скарбничка мистецтв» завзято та старанно виготовили 14 ялинкових іграшок та новорічних прикрас, юним майстрам допомагав керівник гуртка Тарасова Галина Іванівна. Сподіваємося, що головна ялинка м. Запоріжжя, прикрашена нашими новорічними іграшками, стане новорічним дивом для дітлахів, дорослих та гостей міста.

Соціальний педагог

Брага Олександра Миколаївна

 

 

Поділитися через:

Коментуйте першим

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*