Хто до нас завітав – це святий Миколай!

 

Хто до нас завітав – це святий Миколай!

Травичка зеленіє
Зимовий дощик йде
В чоботах гумових
Миколай іде!

Ось і добігає кінця 2019 рік, який приніс нам багато приємних новин, радісних подій, багато здобутків та перемог. Новорічні свята починаються з 19 грудня, а саме сьогодні, в День святого Миколая, зібралися разом учні, педагоги, майстри виробничого навчання, керівництво ДНЗ «Мелітопольський багатопрофільний центр ПТО», щоб привітати всіх з прийдешніми новорічними святами та відзначити самих успішних учнів, які протягом листопада-грудня своєю працею й досягненнями внесли вагомий внесок у розвиток центру.

Працьовиті, слухняні учні центру отримали подарунки, грошові премії, відзнаки  за перемоги в міських та обласних конкурсах, спортивних змаганнях. Ті, хто творить дива у гуртку «Скарбничка мистецтв», беруть активну участь в роботі учнівського самоврядування. З гордістю вітали учасників та переможців обласного конкурсу перукарського мистецтва ESTEL – «Снігова Королева» 2019. Привітали педагогів, наставників, які надихають, підтримують і працюють над вміннями, навичками учнів й разом йдуть до перемоги.

Відзначили проведену на високому рівні Всеукраїнську акцію «10 днів проти насилля», яка пройшла з 02 по 13 грудня в навчальному закладі. Психологом центру Колтуновою Надією Валеріївною та викладачами Бабаніною Тетяною Валентинівною, Шабановою Іриною Вікторівною була підготовлена та проведена низка заходів на актуальні важливі теми.

Завершили ще однією приємною новиною – у нас визначені переможці у наступних номінаціях: «Група-лідер», «Лідер у групі». Куратор Ради учнівського самоврядування Квітко Оксана Степанівна оголосила прізвища лідерів і запросила на спільний перегляд кінострічки до кінотеатру.

Пишаємося успіхами наших “найнайнай”, бажаємо натхнення, нових звершень і перемог!

Хай святий Миколай принесе у наші родини щастя, здоров’я, успіх, благополуччя та достаток! Повірте у диво, воно обов’язково стане реальністю!


Методист
Леся ДОРОХОВА

Поділитися через:

Коментуйте першим

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*