Підбиття підсумків І семестру 2018-2019 н.р.

Святий Миколай у гості завітай!

 … У вечорі 18 грудня Святий Миколай в останнє переглянув листи, чи бува, не забув комусь подарунки, і раптом звернув увагу скільки багато листів від учнів Державного навчального закладу «Мелітопольський багатопрофільний центр професійно-технічної освіти». «І що ж просять учні центру!?», – почав перечитувати листи…

19 грудня в День Святого Миколая в актовій залі центру зібралися учні, педагоги, майстри в/н, батьки та адміністрація центру, щоб привітати всіх з закінченням І семестру та відзначити самих успішних, наполегливих та відповідальних учнів, які протягом І семестру, своєю працею та досягненнями, внесли вагомий внесок у розвиток нашого навчального закладу. Загальна сума премії склала 27,150 гривень, яку отримали 71 учень.

За відмінне навчання, відповідальне відношення до обраної професії, старанність, заступник директора з НР Узун Олена Георгіївна вручила подарунковий сертифікат шістьом відмінникам навчання «від Святого Миколая» та привітала всіх присутніх з Новорічними святами.

Один з напрямків навчання – практичне та виробниче навчання. Саме тут наші учні власними руками та своїми добрими вчинками прославляють наш навчальний заклад та роблять собі бездоганну репутацію.

Заступник директора з навчально-виробничої діяльності – Потєряєв Іван Леонідович привітав найкращих з професії та вручив преміальні сертифікати.

Спорт – невід’ємна частина життя нашого центру, і це чудово, коли окрім занять учні прагнуть до перемог. Викладач фізичної культури та тренер Рибін Олександр Олексійович підвів підсумки спортивної роботи та досягнень за І семестр, вручивши преміальні сертифікати.

Гуртожиток наша друга домівка. За клопотанням вихователя гуртожитку Скиби Світлани Володимирівни, для нагородження на сцену були запрошені найактивніші мешканці гуртожитку.

Після Новорічних канікул будуть підведені остаточні відмінники, кращі з професії, які будуть додатково відзначені.

Працюючи кожен окремо у своєму напрямку, разом ми робимо одну спільну справу, в якої один результат – перемога! І нехай Новий Рік принесе нам нові перемоги!

Методист

Дорохова Леся Миколаївна

 

 

 

 

Поділитися через:

Коментуйте першим

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*