ДНЗ «МБЦПТО – 45 років»

Свято, яке завжди з нами! ДНЗ «МБЦПТО – 45 років»

Для колективу Державного навчального закладу «Мелітопольський багатопрофільний центр професійно-технічної освіти», що є правонаступником двох відомих в м. Мелітополі та Запорізькій області навчальних закладів: ДНЗ «Мелітопольський будівельний центр ПТО» та ДНЗ «Мелітопольський професійний ліцей залізничного транспорту», цей навчальний рік – ювілейний. 17.05.2018 р. у актовій залі центру до 45-річчя ДНЗ «Мелітопольський будівельний центр ПТО» зібралася велика родина працівників, учнів, батьків та випускників центру.

Нині ДНЗ «МБЦ ПТО» – це колектив однодумців, що постійно перебуває у творчому пошуку нових методик навчання, оригінальних технологій, створення сучасного та практичного, постійно стежить за досягненнями і розробками будівельного, інформаційного та залізничного напрямків. Привітав з ювілеєм присутніх директор навчального закладу Єременко Вячеслав Миколайович: «Справжнє педагогічне диво відбувається кожну хвилину в житті навчального закладу. Про це свідчить повсякденна діяльність талановитих педагогів, майстрів в/н, які реалізують освітньо-виховні моделі. Попереду нас чекає багато цікавого!».

Вшанувати майстрів в/н, викладачів та ветеранів, відзначити досягнення колективу, вручити нагороди, прийшли до ювілярів Петерік С. М. – заступник директора науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області та Четверякова Л. І. – методист-куратор, Дубініна О. В. керуюча справами Мелітопольського міськвиконкому.

З привітаннями на свято також завітали голова районної профспілкової організації –Левадний О. А. та голова профспілки Державного Таврійського Агротехнологічного університету Андрющенко М. В. директор мережі будівельних магазинів «Фундамент», депутат Мелітопольської міської ради Біловол Сергій, представники територіального центру соціального обслуговування населення. Згадали життя у стінах навчального закладах колишні працівники – ветерани  праці Чистікова Г. Д., Разумова Т. М., Макропуло В. Г.

Макропуло Валентин Георгійович розпочав своє становлення як педагог та керівник. У своєму привітанні до колективу, він відзначив позитивні зміни у діяльності закладу, що мають у своїй основі педагогічні традиції, систему навчання, повагу до педагога та учня, співпрацю з підприємствами, роботодавцями, а головне, збереження спортивної бази центру.  – «За роки роботи в колективі училища пов’язані мої найтепліші спогади. Число учнів доходило до тисячі, навчання проводилося за 20 професіями, формувався професійний, педагогічний досвід, а отже репутація навчального закладу зберігається понині».

Тепло зустріли присутні випускників навчального закладу з малечою танцювального колективу «Карамель», які побажали нашому колективу не втрачати «школу» підготовки фахівців, педагогічний та інтелектуальний потенціал, використовувати нові технології будівельної галузі.

Рішенням профспілки навчального закладу, голова батьківського комітету Шуманська Л. О. та секретар батьківського комітету Писаренко Р. Р. отримали відзнаки «За сумлінне батьківство».

Учні нашого центру підготували яскраві номери художньої самодіяльності та цікаві сценічні образи – все це відтворювало святковий настрій.

Більше ніж тридцять тисяч юнаків і дівчат здобули першу робітничу професію в училищі. Їхні біографії, як і праця багатьох майстрів в/н і викладачів складають яскравий вітраж літопису навчального закладу. У ДНЗ «Мелітопольський багатопрофільний центр ПТО» навчають то, як перетворити власну професію, власне життя і життя оточуючих на свято!

Методист

Дорохова Леся Миколаївна

Поділитися через:

Коментуйте першим

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*