Святкове сяйво Різдвяної зірки!

Святкове сяйво Різдвяної зірки!

Чудово, коли навчальні заклади товаришують, а 1000 кілометрів не відстань! Наші друзі, ДНЗ «Ставропігійське вище професійне училище» міста Львова,  у листопаді 2019 року святкували ювілей – 75-річчя  утворення ремісничого училища поліграфічного напрямку. Навчальний заклад готує кваліфікованих робітників для  ринку України: будівельників, кухарів, столярів та агентів з організації туризму.  Ми щиро вітаємо наших дорогих колег із ювілеєм, бажаємо процвітання, втілення всіх задумів та мрій у життя, старанних учнів, які незабаром стануть сумлінними робітниками. Керівник Тарасова Г. І. та учні гуртка «Скарбничка мистецтв» довго чаклували над незвичайним подарунком для Ставропігійців.  Чудовий сувенір – чарівна скринька, як символ праці поліграфістів, як нагадування сучасному поколінню, що книга та слово житиме завжди!

08 січня 2020 року під час проведення XV фестивалю «Спалах Різдвяної зірки» у м. Львові сяяла наша «ЗІРКА»! Другий рік поспіль в щорічній «ході Звіздарів» представники ДНЗ «МБЦПТО»  прославляють Запорізький край. Наша «ЗІРКА» особлива. Подивіться на неї: яскрава, прикрашена з одного боку малюнком,  символом нашого міста – черешнями, з іншого боку – зображенням Запорозької Січі, як символу Запорізького краю.

Приємно отримати подяку, приємно, що до заступника директора з ВР Джерелейко Людмили Володимирівни, яка представляла наш навчальний заклад, підходили, віталися мешканці Запорізького краю, представники інших областей висловлювали своє захоплення нашою зірочкою.

Тож нехай Різдвяні Зірки своїм теплом зігріють наші серця, нехай ми станемо добрішими та людянішими. І нехай в Україні оселиться мир та спокій!

Методист центру

Леся ДОРОХОВА

Поділитися через:

Коментуйте першим

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*