Навчальний семінар для будівельників

22.02.2018р. представниками мережі будівельних магазинів «Фундамент»  та міжнародною групою підприємств – виробників будівельних матеріалів «Polimin» для учнів ДНЗ «Мелітопольський багатопрофільний центр ПТО» проведено навчальний семінар.

Матеріали торгової марки «POLIMIN» вже 19 років відомі на ринку України і зарекомендували себе як надійний і якісний продукт. Компанія спеціалізується на виробництві високоякісних будівельних сумішей та має 5 заводів в Україні, загальна продуктивність всіх заводів становить понад 370 тисяч тон в рік. Компанія має широкий асортимент продукції, індивідуально підходить  до підготовки користувачів матеріалів.

На семінарі фахівці компанії «Polimin» продемонстрували  учням роботу  з новими технологіями та сучасними матеріалами. В ході заняття третьокурсники відпрацьовували техніку утеплення будівель і укладання плитки, дізналися важливі нюанси роботи з різними  матеріалами, розглянули найпоширеніші помилки будівельників та способи їх усунення. Уже в березні учнів чекають більш розгорнуті практичні заняття на свіжому повітрі.

Цей семінар вже третій і проводиться в рамках освітньої програми, ініційованої мережею будівельних магазинів «Фундамент».

Методист Мелітопольського багатопрофільного центру ПТО Леся Миколаївна  Дорохова подякувала керівнику компанії «Фундамент» Сергію Олександровичу Біловолу  за надану можливість не тільки вивчати матеріали в якості теорії,  але й практикуватися вживу. Також Леся Миколаївна зазначила, що подібні соціально-освітні проекти допомагають  майбутнім фахівцям і працюють на благо країни.

В. о. заст. Директора з ВР

Джерелейко Л. В.

 

Поділитися через:

Коментуйте першим

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*