З Днем народження, любе місто!

З Днем народження, любе місто!

В останню неділю вересня м. Мелітополь традиційно святкував свій День народження. 233 роки для Всесвіту це замало, а для міста – це певний етап становлення та розвитку.

Різнобарвний ярмарок, виїзна торгівля міських підприємств, ЕКСПО-ПРОСТОР «Мелітополь навчальний, промисловий, діловий» – заполонив усю центральну частину міста.

Урочистий рух делегації очолив міський голова Мінько Сергій Анатолійович та міські депутати. Заступник міського голови Бойко Світлана Олександрівна та Павленко Сергій Іванович – очолили делегацію іноземних гостей, які з інтересом прослухали презентацію нашого навчального закладу. Сергій Іванович вручив директору Державного навчального закладу «Мелітопольський багатопрофільний центр професійно-технічної освіти» Подяку за високий професіоналізм, відданість справі, активну участь у EXPO-просторі «Мелітополь навчальний, промисловий, діловий» та з  нагоди святкування 233-річниці заснування міста Мелітополя.

Яскраво вдягнені у спецодяг учні будівельники та залізничники з задоволенням презентували навчальний заклад. Інформаційний матеріал сучасних професій зацікавив навіть батьків маленьких діточок, які можливо, у майбутньому стануть нашими учнями.  Щоб зробити захід цікавим та різноманітним викладачі та майстри в/н підготували наступні майстер класи: гурток «Скарбничка мистецтв» виготовляла символ міста – черешеньки; перукарі – заплітали різноманітні складні та незвичайні коси, квіткові касири продавали віртуальні квітки на потяг, слюсарі-електрики вчили бажаючих керувати на семуляторі потягом тепловозу 2Т-116

З цікавістю та захопленням перехожі знайомились з досягненнями наших вихованців, педагогів та майстрів в/н, кулінарними витворами кухарів, виробами художньої майстерності та творчими роботами електрогазозварників.

Вітаємо тебе, рідне місто! Зі святом! Бажаємо довгих років процвітання, розвитку, миру, злагоди та добробуту кожній родині!

Соціальний педагог ДНЗ «МБЦПТО»

Брага Олександра Миколаївна

 

Поділитися через:

Коментуйте першим

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*