Час мрій, сподівань та здійснення бажань!

Час мрій, сподівань та здійснення бажань!

Новорічні свята – час мрій, сподівань та здійснення бажань. Незважаючи на теплу дощову погоду та відсутність снігу, малеча чекає на диво, дорослі метушаться, готуються до свят, щоб стати тими чарівниками, за допомогою яких здійсняться бажання дітлахів.

Гуртожиток – це друга домівка для багатьох учнів ДНЗ «Мелітопольський багатопрофільний центр професійно-технічної освіти». Саме тому до дня Святого Миколая його мешканці доклали зусиль, щоб день став яскравим та блищав святковими вогниками.

Дівчата з гуртка «Скарбничка мистецтв» з радістю прикрасили хол центру та розфарбували вікна новорічною тематикою.

Керівник соціально-психологічного театру «МасКа» Госуха Наталя Вікторівна разом з вихованцями гуртка підготували новорічну виставу «За двома зайцями» на новий лад. Адже хто хоче двох зайців упіймати, неодмінно… розсмішить до сліз глядачів вистави. Юні артисти подарували присутнім позитивні емоції, а натомість отримали гучні оплески.

Дід Мороз та Снігуронька підняли настрій викладачам і учням, розігравши символічні призи у новорічній лотереї.

Наша чарівниця – керівник гуртка «Скарбничка мистецтв» Тарасова Галина Іванівна – разом з помічниками доповнили новорічну атмосферу та гарний настрій ялинковими прикрасами, створеними власноруч. Новорічна команда ДНЗ «МБЦ ПТО», поклавши у чарівну скриню солодощі та подарунки, завітали до малечі «Мелітопольського центру соціально-психологічної реабілітації дітей», де їх ну дуже чекали!.. Разом читали віршики, співали пісень, гралися, замовляли подарунки під ялинку і не хотіли розлучатися.

Післямова. …Вечір на дворі, сидить на кухні Дід Мороз (викладач фізичного виховання Дорохов Євген Андрійович) і думку гадає: рожевий рюкзачок і ляльку Лол я подарую дівчаткам, бо обіцяв, а от РОДИНУ кожній дитині де знайти? А це було найбажаніше бажання кожного дітлаха…

Нехай Новій рік принесе у наші домівки мир, злагоду та порозуміння, нехай здійсняться усі мрії – від маленьких до самих дивовижних! Здоров’я, достатку та любові усім, будьте щасливі!

Поділитися через:

Коментуйте першим

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*