Зустріч у колі друзів

Зустріч у колі друзів

20 квітня 2016 р. на базі Державного навчального закладу «Мелітопольський будівельний центр професійно-технічної освіти» відбулося засідання Клубу лідерів учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів Запорізької області на тему «Лідерство як фактор формування внутрішньої активної позиції майбутнього громадянина».

У цей день, як повелося в Україні, хлібом-сіллю зустріли 37 заступників директорів з ВР та президентів Ради учнівського самоврядування, для яких у актовій залі центру був проведений святковий захід.

Відкрили семінар та привітали присутніх Прийменко Галина Володимирівна, головний спеціаліст Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації та Грищенко Наталія Петрівна, методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області. Директор ДНЗ «МБЦПТО» Єременко Вячеслав Миколайович розповів про перспективи розвитку навчального закладу в сучасних соціально-економічних умовах. Дорохова Леся Миколаївна, заступник директора з виховної роботи та Гридасова Христина, президент учнівського самоврядування ДНЗ «Мелітопольський будівельний центр професійно-технічної освіти» поділились досвідом організації та діяльності учнівського самоврядування в навчальному закладі. Радою учнівського самоврядування була презентована збірка відеоматеріалів роботи учнів. Треба зазначити, що нам є що показати, і про що розповісти.

Це – дуже важливо, коли молодь бере ініціативу в свої руки, та керує власним життям. На форумі зібралися цілеспрямовані, небайдужі хлопці та дівчата – президенти учнівського самоврядування навчальних закладів.

Після урочистого відкриття, молоді лідери були запрошенні на тренінг «Формула успіху лідера», який провели Колтунова Надія Валеріївна, практичний психолог та Брага Олександра Миколаївна, соціальний педагог. Учасники заходу поділились досвідом роботи, своїми досягненнями й отримали позитивний настрій від спілкування.

Тим часом, заступники директорів з ВР були запрошені у подорож центром. Гості мали змогу ознайомитись з матеріально-технічною базою навчального закладу та професіями, яким навчають. Завітавши до гуртка «Скарбничка мистецтв», гості були в захваті від побаченого і дуже зраділи, коли змогли власноруч зробити сувенір на згадку, доторкнувшись до мистецтва.

Не залишили байдужими кулінарні витвори наших кухарів. Майстерність сервіровки від національної тематики до сучасності продемонстрували дівчата, які навчаються цій професії. Здивували всіх витвори кулінарного мистецтва з овочів та фруктів.

Після перерви всій аудиторії була представлена вистава «Черствість душі чи творення добра» молодіжної театральної студії «АРТ», в якій художній керівник Колтунова Надія Валеріївна акцентувала увагу, якими різними бувають діти та їх вчинки. Дружба та зрада, чесність та брехня – всі ці емоції пережили на сцені талановиті актори – учні ДНЗ «МБЦПТО».

Завершенням заходу стало вручення сертифікатів учасникам тренінгу та подарункових плакатів на згадку про цю зустріч.

Бажаємо всім молодим лідерам свою ініціативу втілювати в життя корисними справами, на благо суспільства і нехай молодість допомагає в цьому!

 

Методист

Дорохова Леся Миколаївна

Поділитися через:

Коментуйте першим

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*