Змагання з міні-футболу

Найбажаніше слово – ПЕРЕМОГА!

Історики та мандрівники писали про людей, які жили на території України багато століть тому: «Люди, високі зростом і надзвичайно сильні. Ми не бачили людей більш досконалих за будовою тіла». Так, наші предки жили серед войовничих народів, і тому серйозно ставились до військового й фізичного виховання молоді. За часів Київської Русі дітей із 7 років навчали стрільбі з луку, володінню списом, верховій їзді, а з 12 років – справжньому військовому мистецтву. Фізичні навантаження, рухливий спосіб життя, м’язова активність були постійними супутниками наших предків.

Часи змінилися, змінився спосіб життя та захоплення нашої молоді, але залишатися здоровим, спортивно – розвиненим і донині є актуальним. Учні ДНЗ «Мелітопольський будівельний центр ПТО» мають чудову можливість реалізувати всі свої юнацькі мрії, пов’язані зі спортом, і знають, що перемога – найцінніший показник щоденної кропітливої праці над собою.

02 жовтня 2019 р. на спортивній базі ДНЗ «Мелітопольський багатопрофільний центр ПТО» проводились зональні змагання з міні-футболу серед юнаків професійно-технічних навчальних закладів Запорізької області. Добре підготовлені, збірна команда центру на чолі з капітаном команди Павлюком Артемом та членами команди Романовим Олександром, Зозулею Данилом, Андрейком Данилом, Тодоровим Євгеном, Павленко Денисом, Земленим Віталієм, Леонович Олександром, Пилипчук Олексієм, показали  неймовірне прагнення до перемоги. Без жодної поразки в усіх зустрічах,  за кількістю очок зайняли почесне І місце. Підтримував юнаків під час змагань і першим привітав директор ДНЗ  «МБЦ ПТО» Єременко Вячеслав Миколайович. Друге місце зайняла команда юнаків ДНЗ «Багатопрофільний центр ПТО» (Молочанськ), третє – команда ДНЗ  «ЯПАЛ» (смт. Якимівка), четверте – команда ДНЗ «МПАЛ», п’яте місце посіла команда ДНЗ «МВПУ».  Усі учасники змагань були нагороджені почесними грамотами. Команду юнаків до змагань підготували викладачі фізичної культури – Дорохов Євген Андрійович та Рибін Олександр Олексійович.  Поділившись своїми професійними навичками та спортивним досвідом  Олександр Олексійович доклав максимум зусиль у підготовці до змагань та привів команду до бажаної перемоги, довівши в черговий раз, що ми – найкращі!

Керівник фізичного виховання

Кущ О.М.

Поділитися через:

Коментуйте першим

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*