Перші кроки до «парламенту»

Перші кроки до «парламенту»

«Мені не байдуже майбутнє міста Мелітополя, його громадян, а особливо молоді, саме тому я вирішила висунути свою кандидатуру до молодіжного парламенту нашого міста» – промовила Анастасія Полікарпова – учениця групи     № 21, яка навчається за професією «Маляр. Штукатур» Державного навчального закладу «Мелітопольський багатопрофільний центр професійно-технічної освіти». Цим аргументом Настя запевнила всіх присутніх на зібранні Ради учнівського самоврядування ДНЗ «МБЦ ПТО», що саме вона гідний представник сучасної молоді.

23.04.2019 р. у сесійній залі Мелітопольської міської ради відбулося перше зібрання 43 юних «парламентарів». Це представники шкіл, закладів системи ПТО, коледжів та університетів, а також працююча молодь.

В рамках зібрання молоді Мелітопольці отримали посвідчення представників Молодіжного парламенту Мелітополя. Урочисту місію вручення виконали міський голова Сергій Мінько, заступник Міністра молоді і спорту України Олександр Ярема та секретар міської ради Максим Бельчів.

Впевнені, що молодіжний парламент буде плідно та відповідально виконувати свої обов’язки та стане саме тією ланкою, яка об’єднає дорослу частину населення та молодь. Бажаємо успіхів в усіх починаннях!

Методист

Леся Миколаївна Дорохова

Поділитися через:

Коментуйте першим

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*