Всеукраїнський галузевий конкурс профмайстерності

Весна дарує і несе нам успіх

Прагнути перемоги, щоденно напрацьовувати вміння та знання – сміливі плани, які можуть бути здійсненні в тандемі учня та наставника!

Ольга Шишлова – учениця Державного навчального закладу «Мелітопольський багатопрофільний центр професійно-технічної освіти» навчається на ІV курсі, майбутня випускниця з професії «Контролер-касир. Касир-квитковий. Провідник пасажирського вагону». Відповідальна, цілеспрямована дівчина, якій легко дається навчання, претендент на отримання диплому з відзнакою. Староста групи, яку поважають та до думки якої прислуховуються.

Куратор групи, майстер в/н – Лаврова Тетяна Анатоліївна, доклала зусиль, навчила, підготувала, та разом вони гідно представили наш навчальний заклад на Всеукраїнському галузевому конкурсі профмайстерності з професії «Провідник пасажирського вагону», який проходив у два етапи  17-18 квітня 2019 року на базі ДНЗ «Запорізький залізничний ліцей» та Запорізького вагонного пасажирського депо.

Конкурс складався з теоретичного та практичного завдання. Ольга показала високу фахову майстерність серед представників восьми навчальних закладів залізничного профілю України та посіла почесне ІІІ місце!

На конкурсі учні змістовно провели час, отримали яскраві враження від спілкування один з одним та звісно призів та подарунків, які отримали.

Впевнені, що наші вихованці зробили в житті свій правильний вибір – вибравши робітничу професію – корисну та цікаву для себе і оточуючих.

Бажаємо переможцям звершення всіх мрій та сподівань, цікавих подорожей та позитивних емоцій!

Заступник директора з НВР

Іван Леонідович Потєряєв

 

 

 

 

Поділитися через:

Коментуйте першим

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*